AfterpartyNTGent, Sint-Baafsplein 17

Alien Observer


Muziek

Een platform waar alle muzikale projecten van Laurens Mariën (Ex-Soldiers Heart) samenkomen. Verwacht je aan dark & gloomy, noise & roomy.
A dance in your pants with a lot of romance!

Betonvogel


Muziek

Slaagt er in om een bepaalde dreamy underground sound te creëren, zonder hyper-specifiek te zijn.

DJ Foustache


DJ-set

Foustache neemt je mee op een eclectische soundscape doorheen de muziek die is blijven steken in zijn moustache. Triphop, Funk, Bossa Nova of was het Drum and Bass. Niets is te gek om het even uit zijn snor te draaien… Smakelijk!

Yung Geweld


Muziek

Eclectisch geweld met een hoek af.

Tineke Baque

Performance

Derrida wees naar de lucht en zuchtte. De wolken kruipen langzaam voorbij en u kijkt naar buiten. De wolken doen hem denken aan struiken.

De wolken bestaan in uw hoofd, in mijn hoofd, in de wereld die u kan zien als er een raam is in uw kamer – tenzij er toevallig geen wolken zijn, maar dan zijn de wolken in de wereld wel zeer aannemelijk, want u hebt er meer dan eens gezien.

Nienke Baeckelandt

Performance

Nienke onderzoekt in haar recent werk de intensiteit van bewegingen. De relatie van tempo, hardheid, zachtheid. Voor de kotroute brengt ze de intensiteiten in de ruimte in kaart.

Alexander Deprez

Fotografie/performance

Alexander laat via zijn werk de toeschouwer een kijk nemen in zijn privéleven, deelt hij zijn kijk op de wereld en de intieme relatie met zijn vriendin. Er is geen plaats voor terughoudendheid of schaamte.

Jade Kerremans


Beeldende kunst

Jade is tekenaar en heeft een fascinatie voor het antispectaculaire. Voor DKR Gent toont ze haar jongste project: iets met Dr. Oetker en bushokjes.