kot 7Dambruggestraat 37

Grimm Van Gestel

Audiovisuele kunst

Grim maakt van kot 7 een "Augmented Reality Kot" en speelt met de waarneming van de werkelijkheid.Gebruikmakend van licht, schaduw en kleur creëert hij een betoverende ruimte waar niets is wat het lijkt en alles lijkt te leven. Verwacht je aan een unieke visuele ervaring!

Yanni Ratajczyk

Poëzie 20:30 - 21:30 & 22:00 - 23:00

Met indringende gedichten sloopt Yanni de muren tussen tekst, performance en publiek. Tijdens De Kotroute brengt hij zijn werk traag en haast voelbaar in intieme setting. Kom genieten van een persoonlijke voordracht en maak deel uit van een unieke en bezwerende poëzie-ervaring.

Trans

Performance 20:30

Trans brengt een performance die mensen wil doen stilstaan. Shifting Time zou eindeloos kunnen doorlopen. Er is geen tijd meer, en daarom hebben we alle tijd. ‘Wie is performer en wie is publiek?’ De performance vordert tot niemand die vraag nog kan beantwoorden.

Lisa Roggeband

Sculptuur

Lisa speelt in haar sculpturen met vormen en verhoudingen, met dromen en lijden. Ze haalt inspiratie uit de mens en de mensen rondom haar. Het wazige, het onvatbare en onbegrijpelijke vloeien daaruit voort.