kot 4De Pretstraat 77

Wietse Palmans


Beeldende kunst

Een creatieve duizendpoot die bij elk nieuw idee het juiste medium, techniek en materiaal zoekt. Toch lijkt er onbewust een rode draad doorheen zijn werken te zijn: rust en onrust, natuur en mens. Blijf je even staan bij zijn animatiefilm of laat je je meevoeren door zijn volgetekende bierviltjes? Aan jou de keus!

Veroniek Van Samang


Beeldende kunst

Met haar schilderwerken, objecten en wandobjecten rebelleert Veroniek tegen de complexiteit van het dagelijkse bestaan. In haar werk streeft ze naar authenticiteit en slaat ze een brug naar een kleurrijke wereld. Kleine, intrigerende werkjes in levendige kleuren, die roepen om van dichtbij bekeken te worden.

Meander


Muziek 20:15 - 21:15 - 22:15 (20 min.)

Moderne kleinkunst die net dat  tikkeltje anders is”, met een warm en eigen geluid maakt Meander Nederlandstalige muziek, die niemand onberoerd laat. Meander brengt niet zomaar liedteksten, maar net verhalen over het leven met zijn fragiele en iets ruwere kanten. Het zijn nummers met een bitterzoet randje, waarin telkens weer iets nieuws te ontdekken is. Bereid je voor om je volledig te laten meeslepen door deze jonge artiesten.