De Kotroute zoekt vrijwilligers voor 2 mei

De Kotroute, hét meest knusse kunstenfestival van het jaar, is terug! Op 2 mei trekken we weer langs Gentse studentenkoten (en studententuinen, -garages, …). Originele plekjes worden omgetoverd tot tentoonstellingsruimtes-voor-één-nacht, waarin jonge kunstenaars en muzikanten hun talenten tonen aan het grote publiek. De Kotroute is al jaar en dag een vaste waarde in het Gentse studentenleven en een uniek event in België.

We brengen kunst naar het hart van het studentenleven: studentenkoten. We gaan jongeren dus NIET naar musea lokken, maar net omgekeerd. Kunstplezier volgens de regels van jongeren.

Wat ons ook uniek maakt?

Het zijn de jongeren zelf die alle touwtjes in handen hebben. Yep, van socials tot line-up tot de selectie van koten en kunstenaars: it’s all up to them. Krijg jij het helemaal warm van dit project en wil jij ook je steentje bijdragen?

We zijn nog op zoek naar extra handen voor de avond van De Kotroute zelf om ons team van jongeren bij te staan. Lijkt het je wel wat om
  • Een kunstenfestival van achter de schermen mee te beleven en draaiende te houden?
  • Je handen uit de mouwen te steken tijdens een shift van 2 uur en voor de rest van de avond van De Kotroute en afterparty te genieten?


Aanbod

Voor een shift van 2 uur voorzien we een hele avond gratis toegang tot De Kotroute, een goodiebag en catering.

Vragen?

Stuur een mailtje naar Paulien
Wat wil je met ons delen?